Muzikinė popietė „Mamos širdies šiluma“ Grendavėje

Muzikinė popietė „Mamos širdies šiluma“ Grendavėje

Mama – tai gėris, džiaugsmas ir paguoda,

                                                                Bekraštė sielos šiluma.

                                                                           Mama – tai meilė, kur suteikia

                                                               Tikėjimą nauja diena.

 

Motinos diena – tai ypatinga proga pagerbti mūsų brangiąsias mamas, kurios užima svarbią vietą mūsų širdyse. Nuolatinių dienų skubėjime ir gyvenimo šurmuly ši diena suteikia mums galimybę sustoti, pagalvoti apie nuostabiausius prisiminimus, kuriuos patyrėme su mama, ir pademonstruoti jai mūsų beribę meilę ir dėkingumą.

Šiais metais Grendavės biblioteka nutarė pasveikinti mamas, surengdama joms muzikinę popietę „Mamos širdies šiluma“. Renginyje dainomis, eilėmis ir gėlėmis buvo pasveikintos dalyvės: močiutės, esamos ir dar būsimos mamytės. Grendavės vokalinio moterų ansamblio „Versmė“ dainos buvo skirtos ne vien salėje esančioms mamoms, bet ir visoms mamoms. Toms, kurios dar džiugina mus savo buvimu šalia, ir toms, kurios gyvena tik mūsų širdyse. Skambiomis lietuvių poetų eilėmis apie motiną, jokiuose žodžiuose netelpančią jos meilę, neišpasakytą širdies gerumą susirinkusias mamas sveikino vyr. bibliotekininkė, dėkodama joms už rūpestį ir suteiktą meilę savo vaikams, kuri veda juos teisingu gyvenimo keliu. Šventinėje popietėje buvo smagu ne tik klausytis vokalinio ansamblio atliekamų lyrinių dainų, bet ir drauge padainuoti, pajuokauti bei pasidalyti gražiais prisiminimais apie tą visiems brangų žmogų – mamą.

Prie šventinių sveikinimų prisidėjo ir Grendavės seniūnija, kuri padovanojo gėlių, taip dar labiau papuošdama mūsų šventę.

Meilės ir džiugesio kupinos motinų akys bylojo apie tą puikų jausmą, kuris alsavo pavasarine nuotaika pilna krūtine.

Motinos diena – tai šventė, kuomet kiekvienas žodis, gestas ar džiaugsmo ašara yra kaip švelnus palinkėjimas mamai, primenantis jai, kokia ypatinga ir brangi ji yra mūsų gyvenime.

 

Regina Karpičienė,

Trakų viešosios bibliotekos Grendavės padalinio vyr. bibliotekininkė

 

Interaktyvus Lentvaris QR
Lietuvos savivaldybių viešųjų bibliotekų asociacija
Interaktyvi biblioteka
ManoTapyba.lt
Atrasti iš naujo
Vilnijos vartai
„Knygų startas“
Kika
Rock and roll bibliotekininkas
Darbo skelbimai
Trakų informacinis centras
epaveldas.lt