„Sidabrinės linijos“ popietė Lentvario miesto bibliotekoje

„Sidabrinės linijos“ popietė Lentvario miesto bibliotekoje

Balandžio 24 d., trečiadienį, Lentvario miesto viešoji biblioteka ir Trakų „Sidabrinės linijos“ savanorės pakvietė senjorus į draugystės popietę. Tai buvo labai jaukus, nuotaikingas ir prasmingas susitikimas, į kurį gausiai susirinko vyresnio amžiaus Lentvario miesto ir rajono gyventojai. „Sidabrinės linijos“ iniciatyva šis renginys buvo skirtas supažindinti senjorus su šios kilnios organizacijos veikla ir galimybe tapti patiems šios linijos savanoriais.

„Sidabrinė linija“ – tai gydantys, nemokami draugystės pokalbiai, emocinė ir informacinė pagalba telefonu vyresnio amžiaus žmonėms, kuri siūlo galimybę turėti telefoninį draugą, su kuriuo galima reguliariai kalbėtis dominančiomis temomis, aptarti aktualijas ar tiesiog pasišnekučiuoti. „Sidabrine linija“ naudotis paprasta, saugu ir nieko nekainuoja. 

Nuoširdžiai dėkojame Trakų „Sidabrinės linijos“ savanoriams ir visų mylimam mūsų bibliotekos svečiui – Aleksandrui Makejevui už nuoširdų kūrybinį bendravimą. Susitikimo metu A. Makejevas visiems padovanojo nuostabių dainų, kurias drauge su atlikėju dainavo pilnutėlė susirinkusiųjų į popietę senjorų minia. Taip pat renginio metu skambėjo ne tik atlikėjo bei rašytojo dainos, bet ir  linksmos, nuotaikingos jo istorijos.

„Sidabrinės linijos“ savanorės Lentvario miesto viešajai bibliotekai įteikė padėką už bendradarbiavimą renginyje „Draugystės popietė senjorams“ ir priminė visiems susirinkusiems, kad žmogui reikia žmogaus!

Po renginio vyko bendravimas su „Sidabrinės linijos“ savanoriais ir dalyviais. Tai buvo puiki proga dar kartą puikiai praleisti laiką kartu; labai reikalingas ir gyvas bendravimas. Užsimezgusi draugystė su savanorėmis: Laima, Laimutė, Liana ir Olga iš „Sidabrinės linijos“ tęsis ir toliau.

 

Dalia Bagdžiuvienė,

Trakų viešosios bibliotekos Lentvario padalinio vedėja

Interaktyvus Lentvaris QR
Lietuvos savivaldybių viešųjų bibliotekų asociacija
Interaktyvi biblioteka
ManoTapyba.lt
Atrasti iš naujo
Vilnijos vartai
„Knygų startas“
Kika
Rock and roll bibliotekininkas
Darbo skelbimai
Trakų informacinis centras
epaveldas.lt